به گزارش خبرگزاری مهر، چهاردهمین جلسه اعضای هیات رئیسه فدراسیون کشتی شامگاه دوشنبه با حضور مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان و معاون وی در امور توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای برگزار شد که طی آن در مورد مهمترین موضوعات روز کشتی بحث و بررسی و تصمیم گیری شد. از جمله اینکه در جریان این نشست بنا به پیشنهاد وزیر ورزش و تصویب اعضای هیات رئیسه، پیگیری و برنامه ریزی برای گرفتن میزبانی مسابقات کشتی قهرمانی جهان در سال ٢٠١٩ تصویب شد.
همچنین سلطانی فر خطاب به اعضای هیات رئیسه فدراسیون کشتی بر توجه به مناطق محروم و توسعه کشتی در این بخش از کشور تاکید کرد و گفت : محرومیت زدایی یکی از وظائف و رسالت مهم وزارت ورزش است. فدراسیون کشتی در کنار توجه به استان های پیش رو و مطرح ، برای توسعه این رشته باید به مناطق محروم نگاه ویژه تری داشته باشد و امکانات و مربیان و کارشناسان و حتی میزبانی خود را به این مناطق ببرد.
وی در این رابطه تصریح کرد: برای توسعه و رشد متوازن ورزش در سراسر کشور، وزارت و دولت همه گونه حمایتی از فدراسیون ها خواهد داشت.
سلطانی فر توجه به اقوام و عدالت ورزشی را مورد تاکید قرار داد و گفت: ورزش موجب هم گرایی است و اتحاد و همراهی این بخش ثبات و امنیت پایدار کشور را به همراه دارد.
وزیر ورزش اقتصاد ورزش را بزرگ توصیف کرد و گفت: باید بنگاه های اقتصادی را به سمت سرمایه گذاری در ورزش پیش ببریم و تشویق کنیم، یکی از برنامه های اصلی من توسعه اقتصاد ورزش است. برای موفقیت این بخش اگر ساز و کار قانونی بیشتری برای حضور بخش خصوصی و مشارکت آنها نیاز باشد بنده و وزارتخانه کمک خواهیم کرد.
وی گفت: نگاه ما به کشتی به عنوان ورزش پر طرفدار و و ریشه دار ایران باید عمیق و وسیع باشد. در توسعه کشتی در جهان، سهم ایران باید بیشتر از همه باشد . من با فرستادن متخصصان و مربیان به کشورهایی که زمینه و اشتیاق دارند بسیار موافقم. اینکه در کشتی و تکواندو ما بتوانیم مربیان خود را به کشورهای مختلف بفرستیم و ایرانی ها بتوانند در این بخش کار کنند موافق هستم.
سلطانی فر در ادامه نشست با اعضای هیات رئیسه فدراسیون کشتی یادآور شد: هر چه فدراسیون کشتی بتواند کشتی را در دنیا مطرح کند و در کشورهای مختلف توسعه بدهد، به نفع کشور و ورزش کشتی است و هر چه تعداد کشورهایی که قهرمانان خود را به المپیک می فرستند بیشتر باشد برای حفظ کشتی در این بازیها موثرتر است.
مسعود سلطانی فر همچنین گفت: از رسول خادم برای برنامه ریزی و وقت زیادی که برای فدراسیون و جامعه کشتی کشور می گذارد، تشکر می کنم. یکی از برنامه های خوب فدراسیون توجه به قهرمانان و پیشکسوتان ارزشمند این رشته است. بها دادن به انها و حضورشان در کمیته های مختلف فدراسیون ، برای این رشته یک سرمایه بزرگ است.



نظر شما